SERVICII SPECIALE DE CURATENIE BRASOV

SERVICII SPECIALE DE CURATARE BRASOV

 

Serviciile noastrePROGRAMARE

In decursul timpului, echipa noastra a fost pusa in fata multor situatii dificile in ceea ce priveste igienizarea si curatarea anumitor suprafete, insa le-am facut fata cu succes.

Ne deplasam oriunde in Brasov si in zonele limitrofe in caz ca aveti nevoie de o curatare sau igienizare mai speciala.

Curatare Copertine Brasov

Fie ca este vorbia despre exteriorul unui restaurant sau despre terasa propriei locuinte, copertina este o solutie eficienta de umbrire si de protectie impotriva ploilor usoare. Pentru a beneficia cat mai multa vreme de copertina este recomandata curatarea periodica cu solutii ce nu afecteaza materialul din care sunt confectionate.

Copertinele sunt expuse in mod repetat la factori externi intensi cum ar fi aer, vant, apa, diferente de temperatura, dar si la acumulari de praf, frunze sau zapada si mizerie.

In momentul în care va ganditi la reconditionarea copertinei, puteti apela cu incredere la noi pentru o curatare fara riscuri, cu echipamentele cele mai potrivite de curatare cu spuma activa.

Curatare Graffiti

Desi multa lume considera grafitti-ul o forma de arta stradala, acestea pot aduce mari prejudicii afacerii atunci cand vine ca o forma de vandalism. Clientii ar putea crede ca nu iti pasa de imaginea publica si asta poate dauna afacerii. Un grafitti poat chiar devaloriza pretul unei proprietati private. Ne deplasam la fata locului pregatiti cu solutii ecologice, pietenoase cu mediul inconjurator, pregatiti sa eliminam orice urma de grafitti de pe fatadele cladirilor, geamuri, autobuze, poduri sau hale industriale.

Curatare Statui de Beton sau Bronz

Statuile ofera o personalitate aparte oricarui spatiu, de la gradini si terase, pana la hoteluri, baruri si cafenele. Multe dintre acestea reusesc sa atraga atentia intr-un mod aparte. Dar natura si intemperiile meteo isi spun cuvantul ? Multe dintre acestea pot fi curatate simplu, cu o solutie speciala, insa exista riscul foarte mare ca acestea sa ramana patate.

Echipa noastra se deplaseaza pentru reconditionarea oricarui tip de statuie, folosind aparate de curatare sub presiune si solutii speciale, adecvate fiecarui tip de material.

 

Ai o provocare pentru noi ? Super ! Abia asteptam !

Trimite un mesaj

4 + 9 =

Informatii de contact

KLOER TEAM SRL

CUI : 28150717

Nr. Reg. Com. : J08/361/2011

Cod CAEN : 8121Activitati generale de curatenie a cladirilor

Sediu social : Sat Prejmer, Comuna Prejmer, Str. CANALULUI, Nr. 947, Județ Braşov

Telefon : 0736.922.357
Email: comenzi@curatamtot.ro